search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:22
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Θέλουν την Ελεωνόρα Μελέτη στην ΕΡΤ

13.11.2020 06:50
Άδοξο φινάλε για Ελεονώρα Μελέτη – ALPHA - Media

 

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελεωνόρα Μελέτη και τον Alpha να είναι σε εξέλιξη, με όλα τα σενάρια ακόμα ανοιχτά, ωστόσο υπάρχουν και άλλα κανάλια που θέλουν να εντάξουν την παρουσιάστρια στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με το tvnea, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σχεδιάζουν μία νέα infotainment εκπομπή για την πρωινή-μεσημεριανή ζώνη και η Ελεωνόρα Μελέτη είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ακόμα βέβαια δεν έχει γίνει κάποια κρούση, αφού τα στελέχη της ΕΡΤ περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον Alpha, ωστόσο όπως σημειώνουν πηγές από την Αγία Παρασκευή «εάν η Μελέτη ήταν ελεύθερη, θα υπήρχε χώρος στο πρόγραμμα». Φαίνεται λοιπόν ότι η κρατική τηλεόραση επιχειρεί να μπει ακόμα πιο δυναμικά στον ανταγωνισμό, εντάσσοντας στο δυναμικό της πρόσωπα πρώτης γραμμής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43