search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Η απίστευτη αλλαγή γυναίκας που έκοψε τα ναρκωτικά – Το πριν και το μετά

13.11.2020 14:52
Η απίστευτη αλλαγή γυναίκας που έκοψε τα ναρκωτικά – Το πριν και το μετά  - Media

 

Η Ντέμι Νικόλ Ντάνλοπ από τη Σκωτία είχε εθιστεί από μικρή ηλικία στα ναρκωτικά. Όσο περνούσαν τα χρόνια άρχισε να παίρνει όλο και σκληρότερα. Ηρωίνη, κρακ, και όποια άλλη βλαβερή χημεία μπορεί άνθρωπος να φανταστεί την έβαζε στον οργανισμό της η Ντέμι.  
Είχε φτάσει στο σημείο να έχει παραισθήσεις ενώ είχε χάσει κιλά, το σώμα της είχε γεμίσει άσχημα σπυριά γεμάτα πύον. Της είχε περάσει μάλιστα από το μυαλό και να αυτοκτονήσει κάτι που είχε προσπαθήσει να κάνει δίχως επιτυχία. 
Και ένα πρωί η Ντέμι πήρε τη μεγάλη απόφαση. Είπε «Τέλος τα ναρκωτικά για μένα» και παρά τις τεράστιες δυσκολίες του εγχειρήματος της, και παρά τον εγκλεισμό της σε κλινική αποτοξίνωσης,  ύστερα από μήνες τα κατάφερε. Έγινε άλλος άνθρωπος. 
Κέρδισε ξανά τη ζωή της και μαζί με αυτή άρχισε να μεταμορφώνεται και εξωτερικά. Έγινε μια εντελώς διαφορετική γυναίκα. Όμορφη με δέρμα που αστράφτει. Η ίδια συνεχίζει την αποτοξίνωση και είπε: «Τώρα είμαι απολύτως καθαρή τόσο από το κρακ, όσο και από την ηρωίνη για τέσσερις μήνες» 
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30