02/03/2021 22:13:25

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Πανικόβλητη η ΝΔ – Οι συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο θα γίνουν

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Πανικόβλητη η ΝΔ – Οι συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο θα γίνουν - Media

 

«Οι εκδηλώσεις και η πορεία του Πολυτεχνείου θα γίνουν όπως έχουν ανακοινωθεί και προγραμματιστεί», τονίζει σε ανακοίνωσή της αναφορικά με την απαγόρευση των συγκεντρώσεων σε όλη την επικράτεια για τέσσερεις ημέρες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση το μέτωπο της αντικαπιταλιστικής αριστεράς σημειώνει:

«Πανικόβλητη η κυβέρνηση της ΝΔ από την κατάρρευση της αυταρχικής της πολιτικής προχωράει σε απαγόρευση των συγκεντρώσεων σε όλη την χώρα με απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας! Μέτρο που πάρθηκε δυο φορές έως τώρα στις 21/4/67 και στις 17/11/73 από την Χούντα των συνταγματαρχών.

»Τώρα αποδεικνύεται πόσο πρόσχημα είναι η πανδημία… Ο πραγματικός στόχος είναι να τρομοκρατήσουν το κίνημα και την Αριστερά, όπως φαίνεται και από το απαράδεκτο αντεργατικό νομοσχέδιο που ετοιμάζουν.

»Δεν θα περάσουν! “Διοργανωτής” των εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου είναι η φτώχεια, η κατάρρευση της Υγείας, η απειλή του πολέμου και του φασισμού. Αλλά είναι και οι εκατοντάδες φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος, οι οργανώσεις της μαχόμενης Αριστεράς.

Οι εκδηλώσεις και η πορεία του Πολυτεχνείου θα γίνουν όπως έχουν ανακοινωθεί και προγραμματιστεί!»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.