search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Μαρτυρία-σοκ συγγενούς θύματος του κορωνοϊού: Μου είπαν ότι ο πατέρας μου δεν θα επιλεγεί για ΜΕΘ λόγω ηλικίας (Video)

20.11.2020 15:26
Μαρτυρία-σοκ συγγενούς θύματος του κορωνοϊού: Μου είπαν ότι ο πατέρας μου δεν θα επιλεγεί για ΜΕΘ λόγω ηλικίας (Video) - Media

 

Την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ και τις εφιαλτικές αποφάσεις που οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία καλούνται καθημερινά να πάρουν, καθώς το τσουνάμι της πανδημίας του κορωνοϊού σαρώνει τη χώρα περιέγραψε πολίτης, μέσω της προσωπικής του μαρτυρίας.

Μιλώντας στο Mega Channel, ο άνθρωπος αυτός που έχασε τον πατέρα του από Covid-19, δήλωσε ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο της Φλώρινας τον ενημέρωσαν ότι ο πατέρας του, ακόμα κι αν υπάρχει ελεύθερο κρεβάτι ΜΕΘ, δεν πρόκειται να επιλεγεί, λόγω ηλικίας, καθώς ήταν 73 χρονών.

Ο πολίτης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η κατάσταση είναι τραγική, φθάσαμε στο σημείο να επιλέγουμε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει», προσθέτοντας ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι θα προτιμηθεί αν βρεθεί κρεβάτι ΜΕΘ να δωθεί σε νεώτερο άτομο που έχει καλύτερα ποσοστά επιβίωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50