06/03/2021 19:31:54

Γιώργος Παπαδάκης: «Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε;»

Γιώργος Παπαδάκης: «Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε;»  - Media

 

Την Παρασκευή το μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς υποσχέθηκε να στείλει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ωστόσο, δεν πραγματοποίησε την υπόσχεσή του κι έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να του το υπενθυμίσει μέσω της εκπομπής του. Με μπόλικη δόση χιούμορ, ο παρουσιαστής του ζήτησε τον... λόγο, αναφέροντας τα εξής: 

«Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο; Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς» είπε συγκεκριμένα. 

Αυτό που αναμένουμε, πλέον, είναι η απάντηση του Νίκο Μουτσινά η οποία πιθανότατα θα έρθει σήμερα το μεσημέρι μέσω της δικής του εκπομπής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.