search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:53
MENU CLOSE

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για τις συγκρίσεις Α. Γεωργιάδη με Βέλγιο: «Η χώρα μετρά 100 νεκρούς τη μέρα– Λίγη ντροπή δε βλάπτει»

23.11.2020 12:30
syriza-1.jpg

 

Επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη αναφορικά με δηλώσεις του κατά την πρωινή τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, όπου συγκρίνοντας τους θανάτους στη χώρα μας από την πανδημία με το Βέλγιο ανέφερε πως η Ελλάδα είναι 12 φορές καλύτερα. Ειδικότερα σημείωσε πως το Βέλγιο είχε 1.323 θανάτους ανά εκατομμύριο, ενώ η Ελλάδα 125 ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

«Ο υπουργός που πριν λίγες μέρες παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση «έπεσε έξω» με το άνοιγμα του τουρισμού σήμερα δηλώνει με αδιανόητο θράσος πως πανηγυρίζει γιατί «είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο», σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει, παραπέμποντας σε στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC): «Ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει την ώρα που η χώρα μας έχει φθάσει να χάνει πάνω από 100 ανθρώπους την ημέρα, το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, ενώ χθες η χώρα μας είχε τη δέκατη χειρότερη επίδοση παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό της και ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του ECDC τις τελευταίες 14 μέρες η Ελλάδα είναι η 17η χειρότερη στις χώρες ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό, έχοντας αφήσει πίσω της 14 χώρες που ως τα μέσα Οκτώβρη ήταν χειρότερες».

«Η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης των δραματικών συνεπειών της κυβερνητικής αδράνειας τόσους μήνες, οδηγεί την κυβέρνηση σε χυδαία τυμβωρυχία. Λίγη ντροπή και μία συγγνώμη δεν θα έβλαπτε» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52