search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:49
MENU CLOSE

Σπύρος Λάμπρου: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν πιάστηκα αιχμάλωτος στο Ιράκ» (Video)

23.11.2020 12:41
Σπύρος Λάμπρου: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν πιάστηκα αιχμάλωτος στο Ιράκ» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε ο Σπύρος Λάμπρου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην επαγγελματική του πορεία αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως πολεμικός ανταποκριτής. 

«Προσπαθώ να διαβάζω το autocue, αλλά ξεφεύγω λόγω ρεπορτάζ. Είμαι πρώτα ρεπόρτερ και μετά παρουσιαστής. Φεύγοντας από τον Alpha δεν είχα να πω κάτι αρνητικό. Κάνω ένα τεράστιο λάθος, πρώτα δέχομαι τη δουλειά και μετά συζητάω για τα λεφτά. Την πρώτη μέρα που έκανα δελτίο είχε δύσκολη επικαιρότητα. Αν δεν ήμουν ρεπόρτερ δεν θα τα έβγαζα πέρα. Τη Μάρα Ζαχαρέα τη θαύμαζα επί Mega. Το Star είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι και έχει μια πολύ καλή μαέστρο, τη Μάρα Ζαχαρέα. Έχω μεγάλη αγάπη στο Δήμο Βερύκιο. Δεν πέρασα εύκολα δίπλα του, αλλά έμαθα να βλέπω πίσω από την είδηση.

Το μεγαλύτερο σοκ σε ρεπορτάζ ήταν στο κύμα των προσφύγων, έμενα μαζί τους σε σκηνές στο Ιράκ. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν με είχαν πιάσει αιχμάλωτο σε αποστολή, με έδεσαν και με κατηγόρησαν για εσχάτη προδοσία. Ευτυχώς μετά από ώρες μας άφησαν ελεύθερους», είπε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48