search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:56
MENU CLOSE

«Έκπληξη» Τσιόδρα στον Ιερώνυμο, με επίσκεψη στον Ευαγγελισμό – Ποια θέματα… συζήτησαν

24.11.2020 12:32
tsiodras_2-3.jpg

 

Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, σύμφωνα με τη στήλη “Βηματοδότης” της εφημερίδας “Το Βήμα”. Κάθισε αρκετή ώρα μαζί του και μίλησαν για πολλά θέματα και για εκκλησιαστικά αλλά και για το σύστημα Υγείας και την πίεση που δέχεται.

Να σημειωθεί ότι ο πεθερός του Τσιόδρα, ο πατέρας Κωνσταντίνος, διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Αρχιεπίσκοπο. Όπως βεβαίως και ο κ. Τσιόδρας. Είναι άνθρωπος της εκκλησίας και, όπως οι περισσότεροι θυμούνται, ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας την Άνοιξη πήγε και έψαλε κεκλεισμένων των θυρών στην εκκλησία Σταυροπροσκυνήσεως στα Σπάτα.

Ο κ. καθηγητής ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα και για την κατάσταση της υγείας όλων των υπολοίπων ασθενών με covid-19 της ΜΕΘ της ΜΑΘ του Ευαγγελισμού και είχε στενή συνεργασία με την καθηγήτρια Εντατικολογίας, Αναστασία Κοτανίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:56