25/01/2021 03:40:49

Κορωνοϊός: Διασηληνωμένοι ασθενείς μεταφέρονται από το Κρατικό Νίκαιας στο Νοσοκομείο της Κορίνθου (Video)

Κορωνοϊός: Διασηληνωμένοι ασθενείς μεταφέρονται από το Κρατικό Νίκαιας στο Νοσοκομείο της Κορίνθου (Video) - Media

 

Διασωληνωμένοι ασθενείς διακομίζονται από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας στο Νοσοκομείο της Κορίνθου που υπάρχουν κενές ΜΕΘ. Αυτήν την αθλιότητα, ως συνέπεια της κυβερνητικής πολιτικής, κατήγγειλε η Μαρία Αγρογιάννη, παθολόγος του ΤΕΠ COVID-19 του Νοσοκομείου και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ σε παρέμβασή της στο «Open».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα που φανερώνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο είναι, όπως κατήγγειλε, το γεγονός, ότι στη χτεσινή εφημερία ασθενής 93 ετών περίμενε ώρες σε ένα φορείο για να βρεθεί κρεββάτι σε άλλο νοσοκομείο, ενώ σε όλες τις τελευταίες εφημερίες το Τμήμα Επειγόντων (ΤΕΠ) δεν μπορεί να κάνει εισαγωγές και οι ασθενείς διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία.

Το προσωπικό του ΤΕΠ έχει μειωθεί εξαιτίας των μετακινήσεων τόσο στις κλινικές covid όσο και σε άλλα νοσοκομεία, είπε, καταγγέλλοντας ως «ψεύτικη» την εικόνα για το δημόσιο σύστημα που παρουσιάζει η κυβέρνηση. Υπογράμμισε πως τώρα είναι αναγκαίο να προσληφθεί όλο το αναγκαίο υγειονομικό προσωπικό και να γίνει πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.