search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:47
MENU CLOSE

Θρίλερ στα ανοιχτά της Σαουδικής Αραβίας: Έκρηξη σε τάνκερ ελληνικών συμφερόντων

25.11.2020 15:27
Θρίλερ στα ανοιχτά της Σαουδικής Αραβίας: Έκρηξη σε τάνκερ ελληνικών συμφερόντων - Media
 
Τάνκερ ελληνικών συμφερόντων χτυπήθηκε από νάρκη, ανοιχτά των ακτών της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για το πλοίο Agrari MT με σημαία Μάλτας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ασφαλιστικής του εταιρείας, Ambrey, η οποία έκανε γνωστό το περιστατικό.
 
Από την έκρηξη προκλήθηκε ρήγμα, ωστόσο το πλήρωμα είναι σώο και δεν υπάρχουν τραυματισμοί, κατά τις πρώτες πληροφορίες.
 
Σε δήλωσή τους που επικαλείται το AP, οι διαχειριστές του πλοίου ανέφεραν ότι το τάνκερ «δέχτηκε επίθεση από άγνωστη πηγή. Το Agrari χτυπήθηκε περίπου ένα μέτρο πάνω από την επιφάνεια του νερού και υπέστη ρήγμα. Επιβεβαιώθηκε ότι το πλήρωμα είναι ασφαλές και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός».
 
Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 2009 στη Σαγκάη και έχει ολική χωρητικότητα 107.009 τόνους και χωρητικότητα σε καθαρό βάρος 58.418 RT. Παράλληλα, το πλοίο έχει πλάτος 42 μέτρα και βύθισμα 15,1 μέτρα ενώ διαθέτει και διπλό κύτος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46