search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:42
MENU CLOSE

Ρόδος: Ένα τεράστιο «Σ’αγαπώ» σχημάτισε ερωτευμένος στο γκαζόν του Ενυδρείου (Photos)

26.11.2020 08:58
Ρόδος: Ένα τεράστιο «Σ’αγαπώ» σχημάτισε ερωτευμένος στο γκαζόν του Ενυδρείου (Photos) - Media

 

Ο έρωτας δεν έχει όρια. Και ο ερωτοχτυπημένος – ή η ερωτοχτυπημένη – της Ρόδου που έκανε τη συγκεκριμένη πράξη δεν το σκέφτηκε πολύ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας επιδόθηκε σε ερωτική κηπουρική. Κούρεψε το γκαζόν έξω από το ενυδρείο της Ρόδου με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματιστούν οι λέξεις «Σ’ αγαπώ».

Εικάζεται ότι το μέρος δεν το διάλεξε στην τύχη. Προφανώς από εκεί περνάει για τη δουλειά ή για το σπίτι το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του ερωτοχτυπημένου ή της ερωτοχτυπημένης.

Την πιο υπέροχη ίσως λέξη, σχημάτισε με αριστοτεχνικό τρόπο, κουρεύοντας το γκαζόν μπροστά από το Ενυδρείο της Ρόδου, ο άγνωστος …δράστης.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε χθες με το πρώτο φως της ημέρας και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να το σχολιάσουν εκφράζοντας έτσι τον θαυμασμό τους.

Ανάμεσά τους και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κα Μάνθα Ζιώγου η οποία το ανέδειξε και στην προσωπική της σελίδα χαρακτηρίζοντας έτσι την πόλη μας άκρως ερωτεύσιμη.

Ο αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβάλλοντος κος Παναγιώτης Σταμάτης, μιλώντας χθες το απόγευμα στη «Ροδιακή», επισήμανε ότι το σύνθημα «χαράχθηκε» πιθανότητα από ερωτευόμενο άτομο, χωρίς να έχει γνώση η υπηρεσία.

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από drone που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του συμπολίτη κ. Φίλιππου Φιλίππου ο οποίος και τις παραχώρησε στη Ροδιακή για δημοσίευση και τις οποίες αναδημοσιεύουμε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38