21/01/2021 22:51:08

Σε απόγνωση άνεργος πολύτεκνος πατέρας για πρόστιμο 900 ευρώ στην 17χρονη κόρη του - Τι καταγγέλλει (ηχητικό)

Σε απόγνωση άνεργος πολύτεκνος πατέρας για πρόστιμο 900 ευρώ στην 17χρονη κόρη του - Τι καταγγέλλει (ηχητικό) - Media

 

Απελπισμένος πατέρας και μάλιστα πολύτεκνος και άνεργος, διαμαρτύρεται για τον τρόπο με τον οποία αστυνομικοί έκοψαν βαρύ πρόστιμο 900 ευρώ στην κόρη του 17 ετών στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, Πολυχρόνης Αναστασιάδης έκανε καταγγελία στον Focus FM σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτό, λέγοντας ουσιαστικά πως τουλάχιστον για τα 300 ευρώ σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, την ευθύνη την έχουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρει στην καταγγελία που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό, η κόρη του μαζί με τις φίλες της, ήταν ένα τετράγωνο από το σπίτι, όταν τις σταμάτησαν για έλεγχο.

Αυτό έγινε στις 20:40 περίπου και όπως τονίζει, μέχρι να ζητηθούν εξηγήσεις, να διασταυρωθούν τα στοιχεια κτλ, η ώρα πέρασε και πήγε μετά τις 21:00.

Έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να την γράφουν εκτός από μάσκα, άσκοπή μετακίνηση και για το γεγονός οτι κυκλοφορούσε σε ώρα που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Όπως είπε το χαρτί γράφει ως ώρα παράβασης 21:37 επειδή ήταν τελευταία στην σειρά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.