search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:24
MENU CLOSE

Αλιβέρι: Κορονοπάρτι γενεθλίων με τέρμα τα ντεσιμπέλ

29.11.2020 15:55
Αλιβέρι: Κορονοπάρτι γενεθλίων με τέρμα τα ντεσιμπέλ  - Media

 

Τη στιγμή που το ένα θλιβερό ρεκόρ των νεκρών από κορωνοϊό διαδέχεται το άλλο κάποιοι αρνούνται να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα των καταστάσεων. 

Τη διαπίστωση του καθηγητή μικροβιολογίας, Άλκη Βατόπουλου, πως στην επαρχία δεν υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης επιβεβαιώνει η είδηση του evima.gr για «κορονοπάρτι» με 10 άτομα στο Αλιβέρι Ευβοίας. 

«Από νωρίς χθες το απόγευμα υπήρχε έντονη κινητικότητα σε γειτονικό σπίτι πάνω από 10 άτομα εισήλθαν μέσα στην οικία, όπου διοργάνωσε πάρτυ γενεθλίων νεαρή κοπέλα, μετά από κάποια ώρα η μουσική ήταν στο τέρμα. Διασκέδαζαν όλοι μαζί χωρίς να φορούν μάσκες ή να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Στην επαρχία ανησυχούμε με την κατάσταση που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα το μόνο που ζητάμε από τους νέους είναι να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα. Όλοι έχουμε δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες, οι ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας έχουν είδη γεμίσει τι θα γίνει αν κάποιος δικός άνθρωπος χρειαστεί νοσήλια. Σας παρακαλώ πολύ δείξτε κατανόηση και προσέξτε για όσο ακόμα κρατήσει όλο αυτό που περνάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά αναγνώστης στην ιστοσελίδα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10