22/01/2021 11:13:44

Ακρίτα: Διπλό καυστικό «χτύπημα» σε Σφακιανάκη και … Μπάντεν-Μπάντεν αντιδήμαρχο

Ακρίτα: Διπλό καυστικό «χτύπημα» σε Σφακιανάκη και … Μπάντεν-Μπάντεν αντιδήμαρχο - Media

 

Η Έλενα Ακρίτα έχει τον δικό της ιδιαίτερα καυστικό αλλά και εύστοχο τρόπο να παρεμβαίνει και να διακωμωδεί ενίοτε την επικαιρότητα και τα όσα ευτράπελα γεγονότα προκύπτουν από αυτή.

Έτσι μέσα από τη σελίδα της στο facebook μέσα σε λίγες ώρες "ανέβασε" δύο σχόλια, ένα για τον Νότη Σφακιανάκη και ένα για τον αντιδήμαρχο Αθήνας Ν. Μακρόπουλο. 

Με αφορμή τη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκηέγραψε την ακόλουθη ατάκα:

«Τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω»

 

Τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Ενώ αναφερόμενη στον αντιδήμαρχο Αθήνας και τα όσα προκλητικά ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το τι του λείπει περισσότερο στην εποχή της καραντίνας, προτίμησε να παραφράσει τον αείμνηστο λογοτέχνη και ποιητή Κώστα Βάρναλη.

«‘Μπάντεν θύμα Μπάντεν ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.’ Για να παραφράσουμε τον Βάρναλη»

 

‘Μπάντεν θύμα Μπάντεν ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.’ Για να παραφράσουμε τον Βάρναλη

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.