search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:17
MENU CLOSE

Μεθυσμένος «ψαρώνει» σκυλιά με ψευτοκινήσεις κουνγκ-φου και τα τρέπει σε φυγή (Video)

01.12.2020 09:23
Μεθυσμένος «ψαρώνει» σκυλιά με ψευτοκινήσεις κουνγκ-φου και τα τρέπει σε φυγή (Video) - Media

 

Αξιοθαύμαστη ψυχραιμία επέδειξε ένας νεαρός Βιετναμέζος όταν, καθ΄ψς περπατούσε αμέριμνος στο δρόμο, βρέθηκε σεο στόχαστρο δύο σκυλιών.

Μάλιστα, όχι μόνο κατάφερε να μείνει ψύχραιμος, αλλά βρήκε και έναν αν μη τι άλλο ευρηματικό τρόπο για να τα αντιμετωπίσει, αναγκάζοντας τα να προβούν σε…οπισθοχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας περπατώντας στην επαρχία Τρι στα τέλη Σεπτεμβρίου, είδε δύο σκυλιά να τον πλησιάζουν και να γαυγίζουν απειλητικά.

Αντί όμως να πανικοβληθεί, διατήρησε την ψυχραιμία του και άρχισε να κάνει κάτι ψευτοκινήσεις κουνγκ-φου, οι οποίες όμως τρόμαξαν τα σκυλιά και τα ανάγκασαν να οπισθοχωρήσουν.

«Ξέρω τον τύπο. Είναι γείτονάς μου και είναι συχνά μεθυσμένος. Τα σκυλιά τον γνωρίζουν, αλλά νομίζω ήταν η μυρωδιά του αλκοόλ που τα έκανε να νιώσουν ότι απειλούνται. Χαίρομαι που χάρη στο κουνγκ φου ο γείτονάς μου τη γλίτωσε, γιατί διαφορετικά θα τον είχαν δαγκώσει τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην αυλή», τόνισε το αφεντικό των σκυλιών.

«Αλλά, ταυτόχρονα, ανησυχώ λιγάκι τώρα που τυχόν κλέφτες ξέρουν πώς να νικήσουν τα σκυλιά μου χωρίς καν να τα αγγίξουν», συμπλήρωσε σχολιάζοντας το βίντεο που έχει γίνει ήδη viral στο Βιετνάμ.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:15