search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Φ. Γεννηματά για στοιχεία ΕΟΔΥ: Σοβαρά ερωτηματικά για την αξιοπιστία παρά τις διαψεύσεις

01.12.2020 12:43
Φ. Γεννηματά για στοιχεία ΕΟΔΥ: Σοβαρά ερωτηματικά για την αξιοπιστία παρά τις διαψεύσεις - Media

 

«Πέρα από τις διαψεύσεις για τα δημοσιεύματα γιατην αξιοπιστία των στοιχείων, υπάρχει μία έρευνα που είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε τα αποτελέσματά της», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Φ. Γεννηματά προσέθεσε ότι ανησυχεί και απηύθυνε πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό, καθώς -όπως είπε- υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά για τις ευθύνες της κυβέρνησης για την αξιοπιστία των στοιχείων και όλα αυτά κλονίζουν την αξιοπιστία της προς τους πολίτες.

«Ελπίζω να έρθει ο πρωθυπουργός στη Βουλή να απαντήσει. Πρέπει να προλάβουμε, να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε τις λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Αυτή είναι η προτεραιότητα όλων μας Αυτός είναι ο ρόλος μας ως αντιπολίτευση, να αναδείξουμε τα τρωτά, τα προβλήματα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε ανθρώπους από τον κίνδυνο να νοσήσουν και να χάσουν τη ζωή τους».

Επισήμανε πως αν η κυβέρνηση είχε κάνει όλα αυτά που έπρεπε, και εμείς λέγαμε, τότε και το δεύτερο κύμα θα είχε καθυστερήσει και δεν θα είχε αυτή την ένταση.

Η κυβέρνηση «τρέχει συνέχεια πίσω από τις εξελίξεις και από τον ιό, δεν προετοιμάστηκε όπως θα έπρεπε, και το πρώτο lockdown αυτό το νόημα είχε, να προετοιμαστεί η χώρα να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα», σημείωσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21