search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:11
MENU CLOSE

Ρόδος: Συνδικαλιστής κάλεσε την ΕΛΑΣ να κόψει… πρόστιμα σε μέλη του ΠΑΜΕ που μοίραζαν προκηρύξεις στο Εργατικό Κέντρο

02.12.2020 12:21
Ρόδος: Συνδικαλιστής κάλεσε την ΕΛΑΣ να κόψει... πρόστιμα σε μέλη του ΠΑΜΕ που μοίραζαν προκηρύξεις στο Εργατικό Κέντρο - Media

 

Στη Ρόδο, στελέχη του τοπικού  ΠΑΜΕ και της επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό, με συνεργεία των δυο – τριών ατόμων και με ολιγόωρες βάρδιες, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο χώρο του Εργατικού Κέντρου και ενημερώνουν τους εργαζόμενους του κλάδου, με αφορμή το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί ότι είναι η περίοδος που το Σωματείο δέχεται αιτήσεις επαναπρόσληψης, αλλά και ότι επικρατεί αγωνία για το τι πρόκειται να γίνει με τα επιδόματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

Όμως όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, αυτό φάνηκε πως ενόχλησε διαίτερα την ηγεσία του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων και του ΕΚΡ. Έτσι, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου, Τάσος Ψαρομπάς, κάλεσε την αστυνομία ζητώντας να επιβληθούν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση στα στελέχη του ΠΑΜΕ.

Πράγματι η αστυνομία ήρθε στο χώρο του Εργατικού Κέντρου, αναζητώντας τον …καταγγέλλοντα και στη συνέχεια έκανε έλεγχο στα στελέχη του ΠΑΜΕ.

«Ξέρουμε ότι δεν αισθάνονται ντροπή. Ωστόσο ο κατήφορός τους πραγματικά δεν έχει πάτο και όποιες υγιείς δυνάμεις υπάρχουν ανάμεσά τους πρέπει όχι μόνο να διαχωρίσουν τη θέση τους αλλά να καταδικάσουν κατηγορηματικά τέτοια επικίνδυνα φαινόμενα που είναι εντελώς ξένα με το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και τις αρχές του.Σε κάθε περίπτωση γελιούνται αν νομίζουν με τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες θα βάλουν εμπόδια στην επαφή μας με τους εργαζόμενους του κλάδου», τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του ο συγκεκριμένος συνδικαλισής, λέγοντας πως “το κράτος φοβάται το ΚΚΕ και δεν του κόβει πρόστιμα….”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:09