search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:23
MENU CLOSE

Χάρι Στάιλς: Η απάντηση στην ακτιβίστρια που απαίτησε… αρρενωπότητα και οι αντιδράσεις στα social media (Photos)

03.12.2020 08:06
Χάρι Στάιλς: Η απάντηση στην ακτιβίστρια που απαίτησε... αρρενωπότητα και οι αντιδράσεις στα social media (Photos) - Media

 

Πριν δύο βδομάδες ο ποπ σταρ Χάρι Στάιλς φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού ποζάροντας με ένα φόρεμα.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε την Κάντας Όουενς, μια Αμερικανίδα συντηρητική ακτιβίστρια η οποία σε ένα ποστ της έγραψε: «Δεν υπάρχει κοινωνία που να μπορεί να επιβιώσει χωρίς ισχυρούς άνδρες. Η Ανατολή το ξέρει αυτό. Στη Δύση, η σταθερή εκθήλυνση των ανδρών μας την ίδια στιγμή που ο Μαρξισμός διδάσκεται στα παιδιά μας δεν είναι σύμπτωση. Είναι μια ξεκάθαρη επίθεση. Ξαναφέρτε πίσω τους αρρενωπούς άνδρες»

Την ίδια ακριβώς φράση χρησιμοποίησε, ωστόσο, ο νεαρός τραγουδιστής για να τρολάρει  τόσο την ίδια όσο και τους ομοϊδεάτες της, φωτογραφιζόμενος ξανά με… μη αρρενωπό look, αυτή τη φορά τρώγοντας και μια μπανάνα.

Συγκεκριμένα, ο Στάιλς ποζάρει φορώντας ένα μεσάτο σακάκι και ένα πλισέ πουκάμισο, τρώγοντας τη μπανάνα του, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας, που απευθύνεται προφανώς στην Κάντας, γράφει : «Φέρτε πίσω τους αρρενωπούς άνδρες».

«Το να μη φοράς κάτι επειδή είναι γυναικείο ουσιαστικά αποκλείει από την γκαρταρόμπα σου ένα ολόκληρο σύμπαν από φανταστικά ρούχα. Αυτό που βρίσκω συναρπαστικό με την εποχή μας είναι ότι μπορείς να φοράς ό,τι θες. Δεν χρειάζεται να είναι X ή Υ. Αυτές οι διαχωριστικές γραμμές γίνονται πλέον όλο και πιο θολές» ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο 26χρονος στο Variety.
 

«Πόλεμος» στα social media για την αμφιλεγόμενη φωτογράφιση
Το σχόλιο της αμφιλεγόμενης ακτιβίστριας και υποστηρίκτριας του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα social media, όχι μόνο από φαν του τραγουδιστή αλλά και από σελέμπιτις.

Ανάμεσα σε αυτούς, η ηθοποιός και σκηνοθέτης Ολίβια Γουάιλντ, που έγραψε ως απάντηση στο σχόλιο της ακτιβίστριας «Είσαι αξιολύπητη». Την ενόχλησή του εξέφρασε, όμως, και ο πρωταγωνιστής του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» γράφοντας: «Νομίζω ότι σου διαφεύγει ο ορισμός για το τι είναι άνδρας. Η αρρενωπότητα από μόνη της δεν κάνει τον άνδρα». 

Η μεγάλη αυτή αντίδραση που προκλήθηκε στα social media δεν πτόησε στο ελάχιστο την 31χρονη Αφροαμερικανίδα, η οποία με νέο ποστ της ανέφερε τα εξής:

«Μιας και είμαι στα trends θα ήθελα να διευκρινίσω τι εννοώ όταν λέω “ξαναφέρτε πίσω τους αρρενωπούς άνδρες. Εννοώ “ξαναφέρτε πίσω τους αρρενωπούς άνδρες”. Όροι όπως “τοξική αρρενωπότητα” έχουν δημιουργηθεί από τοξικά θηλυκά. Οι αληθινές γυναίκες δεν ασχολούνται με ψευτοφεμινισμό. Λυπάμαι, αλλά δεν λυπάμαι καθόλου»,

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:22