search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:19
MENU CLOSE

Τουρκία: Χαμός στην Βουλή για τους γιους του Ερντογάν – Καταγγελίες ότι δεν έχουν πάει στρατό

04.12.2020 12:53
Τουρκία: Χαμός στην Βουλή για τους γιους του Ερντογάν - Καταγγελίες ότι δεν έχουν πάει στρατό - Media

 

Έντονη πολιτική και αντιπαράθεση και ένταση έχει προκαλέσει η δήλωση Τούρκου βουλευτή της αντιπολίτευσης ο οποίος κατηγόρησε τον Ταγίπ Ερντογάν πως οι δύο γιοι του έχουν αποφύγει την στράτευση.

Όλα ξεκίνησαν στην τουρκική Βουλή, όταν ο αντιπρόεδρος της του κυβερνώντος AKP, Μ. Εκμίν Ακμπάσογλου, εξύμνησε τον Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας και γράφει έπος στην εξωτερική πολιτική και στο στράτευμα της Τουρκίας. 

«Ο Ερντογάν είναι αυτός που πέτυχε το στόχο της ανεξάρτητης Τουρκίας και γράφει έπος στην εξωτερική πολιτική και με το στράτευμά μας. Θα μείνει στην ιστορία, είναι ήρωας!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα όμως με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ, η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν αυτή που ανέμενε το κυβερνών κόμμα.

Και αυτό διότι ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκιουρ Οζέλ απάντησε με ειρωνικό τρόπο πως η… στολή παραλλαγής που φορά ο Ερντογάν θα ταίριαζε και στους γιους του!

Συγκεκριμένα όπως είπε ο Οζέλ, δύο γιοι του προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ και Μπιλάλ δεν πήγαν ποτέ στο στρατό. 

«Αφού ο Ερντογάν φοράει τη στολή παραλλαγής, τότε θα ταίριαζε η στολή αυτή και στον Μπιλάλ Ερντογάν και στον Μπουράκ Ερντογάν. Ο ένας έκανε εξαγορά θητείας, ο άλλος δεν υπηρέτησε καθώς δήλωσε ανήμπορος μετά μας μιλάτε για στρατό και παραλλαγές. Άντε τώρα, μην μιλάτε», τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18