search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Είναι 8 ετών και έκλεισε συμβόλαιο 33.000 δολαρίων με επαγγελματική ομάδα gaming

07.12.2020 14:02
Είναι 8 ετών και έκλεισε συμβόλαιο 33.000 δολαρίων με επαγγελματική ομάδα gaming - Media

 

Ένας από τους νεότερους eSports παίκτες στον κόσμο εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας gaming Team 33, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της.

Πρόκειται για τον μόλις 8 ετών, Joseph Deen, ο οποίος είναι γνωστός με το παρατσούκλι «33 Gosu» στον χώρο του gaming.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Joseph έλαβε έναν παγκόσμιας κλάσης τεχνολογικό εξοπλισμό gaming αξίας άνω των 5.000 δολαρίων, καθώς και ένα μπόνους ύψους 33.000 δολαρίων.

Ο νεαρός gamer δήλωσε στο το νέο συμβόλαιό του:

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Ενώ πολλές άλλες ομάδες δε με έπαιρναν στα σοβαρά λόγω της νεαρής ηλικίας μου, η Team 33 με εντόπισε μέσω του Fornite και μου επέτρεψε να προπονούμαι και να μαθαίνω μαζί τους καθημερινά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος που σήμερα γίνομαι επίσημο μέλος της ομάδας».

Μάλιστα, ο Joseph είναι ένας από τους νεότερους παίκτες που υπέγραψαν ποτέ σε επαγγελματική eSports ομάδα και η Team 33 επιμελήθηκε την κατάρτισή του τα τελευταία δύο χρόνια, ξεκινώντας από την ηλικία των 6 ετών, «προκειμένου να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Regal Assets και ιδρυτής της Team 33, Tyler Gallagher, δήλωσε:

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Joseph στο αποκλειστικό roster της Team 33. Κάνουμε κρυφά σκάουτινγκ ταλέντων για το ρόστερ και τα παιχνίδια μας τα τελευταία χρόνια και είμαστε υπερήφανοι που επίσημα κλείσαμε συμβόλαιο με τον Joseph. Αναλάβαμε να τον εκπαιδεύσουμε τα τελευταία χρόνια, επειδή οι νέοι παίκτες είναι το μέλλον και θέλουμε να αρχίσουμε την κατάρτισή τους νωρίς. Έχει δείξει απίστευτη επιμονή και αφοσίωση στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και προπονείται σχεδόν καθημερινά με την ομάδα μας. Τώρα τελικά όλα απέδωσαν καρπούς και είναι μια σπουδαία ημέρα για όλους μας!».

Η Team 33 δραστηριοποιείται σε πληθώρα παιχνιδιών, όπως τα Fortnite, CS:GO, Dota 2, League of Legends, Call of Duty και Valorant.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:51