search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ήμουν διασωληνωμένος σε κώμα για τρεις βδομάδες – Σώθηκα από θαύμα»

08.12.2020 06:55
Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ήμουν διασωληνωμένος σε κώμα για τρεις βδομάδες - Σώθηκα από θαύμα» - Media

 

Στο 7 Μέρες Tv μίλησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ένα ατύχημα που είχε κατά την παιδική του ηλικία, το οποίο, μάλιστα, ήταν τόσο σοβαρό που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. 

Στην ηλικία των έξι είχες ένα ατύχημα. Έπεσες από ένα πεζούλι του τόπου που έκανες διακοπές σε ένα γκρεμό και έμεινες για τρεις εβδομάδες σε κώμα.

“Ήμουν έξι χρονών. Ήταν το καλοκαίρι πριν ξεκινήσω να φοιτώ στο δημοτικό σχολείο. Παρακολουθούσα στην τηλεόραση μία εκπομπή με μονομάχους και πίστεψα ότι θα μπορούσα να ισορροπήσω σε μικρές επιφάνειες. Έτσι προήλθε δυστυχώς το ατυχές γεγονός.

Με ασθενοφόρο με οδήγησαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αλλά επειδή ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση μου έπρεπε να νοσηλευθώ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας. Σκέψου πώς ένα φέρι μποτ έκανε τη διαδρομή Ρίου- Αντιρρίου μόνο με το ασθενοφόρο μέσα προκειμένου να εισαχθώ όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο νοσοκομείο.  Ήμουν για τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος σε κώμα. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς μου «Ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει.

Σώθηκα από θαύμα. Ξύπνησα τον δεκαπενταύγουστο. Από τότε έχω τεράστια πίστη μέσα μου. Έχω ένα δικό μου Θεό που προσεύχομαι κάθε βράδυ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18