search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:03
MENU CLOSE

Νέα σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τη «βίλα» του Τσίπρα

08.12.2020 14:59
Απαντήσεις από Τσίπρα για τη Folli Follie ζητάει η ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ συνεχίζει να επενδύει στη συκοφαντία - Media

 

Αν περίμενε κάποιος ότι η δημοσιοποίηση από πλευράς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, των μισθωτηρίων για την παραθεριστική κατοικία στη Λαυρεωτική θα έβαζε τέλος στην συζήτηση, μάλλον θα απογοητευτεί, καθώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις αψιμαχίες.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ λίγο μετά την ανακοίνωση Τσίπρα, ανέφερε ότι «o κ. Τσίπρας ύστερα από 3 μέρες σιωπής εδέησε να μιλήσει για τη βίλα στο Σούνιο. Μας λέει λοιπόν ότι νοικιάζει ένα σπίτι 142 τετραγωνικών, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, σε οικόπεδο ενός στρέμματος, μπροστά στη θάλασσα με 500 ευρώ τον μήνα!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιδιοκτήτης ξόδεψε 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για ανακαίνιση προκειμένου να “μπαίνει μέσα” ουσιαστικά με αυτό το χαμηλό ενοίκιο των πεντακοσίων ευρώ. Δηλαδή ξόδεψε 20.000 + ΦΠΑ τώρα για να εισπράξει 18.000 σε τρία χρόνια και να πληρώσει και τον ΕΝΦΙΑ. Όταν μάλιστα είχε βάλει πωλητήριο στη βίλα έναντι 1.200.000 ευρώ!

Αν τη διαπραγμάτευση για τη βίλα την είχε κάνει στις Βρυξέλλες θα είχαμε γλιτώσει και το τρίτο μνημόνιο. Ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε κ. Τσίπρα; Αυτά τα παραμύθια δεν τα πιστεύουν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ σε πολύ έντονο ύφος σημείωσε ότι «τώρα που διαψεύστηκε η δήθεν αγορά βίλας εκατομμυρίων, η δήθεν ανακαίνιση εκατομμυρίων, το δήθεν ανύπαρκτο ενοικιαστήριο και ό,τι άλλη συκοφαντία εκστόμισαν για να αλλάξει η ατζέντα από την δραματική αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας, τώρα που με λίγα λόγια οι συκοφάντες βουλιάζουν στη λάσπη τους, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης που τα ενορχήστρωσαν καθοδηγώντας τα γνωστά δημοσιογραφικά πιστόλια, ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες.

Τώρα όμως είναι η ώρα της αλήθειας και της δικαιοσύνης.

Αντί για εξυπνάδες, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ακολουθήσει το παράδειγμα διαφάνειας και να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, συμπεριλαμβανομένου του ρετιρέ στο οποίο διαμένει στο Λυκαβηττό, τα έξοδα συντήρησης των 32 ακινήτων που έχει στη κατοχή του και όλα τα στοιχεία μαζί με τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής για τα δάνεια ύψους 1,5 εκ που είναι στο όνομά του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00