search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:35
MENU CLOSE

Ποιους βουλευτές «θέλει» το Μαξίμου στα κανάλια για τα ελληνοτουρκικά

14.12.2020 07:33
Ποιους βουλευτές «θέλει» το Μαξίμου στα κανάλια για τα ελληνοτουρκικά  - Media

 

Η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά είναι κρίσιμη και το «χαστούκι» που υπέστη η Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής απαιτεί γνώση της κατάστασης, αλλά και… μετρημένες κουβέντες.

Με άλλα λόγια, η διαχείριση της πολιτικής ζημιάς δεν είναι απλή υπόθεση, όταν μιλάμε για τη διαρκή απροθυμία της Ευρώπης να δώσει μία αποφασιστική απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα.

Έτσι, ενώ προφανώς όλα τα πολιτικά στελέχη και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος μπορούν να μιλάνε για όλους και για όλα, το Μαξίμου έχει καταστήσει σαφές ότι προτιμά να βλέπει μόνο τρεις ανθρώπους στα τηλεπαράθυρα να αναλύουν τα θέματα αυτά: τους βουλευτές-διεθνολόγους Άγγελο Συρίγο, Δημήτρη Καιρίδη και Τάσο Χατζηβασιλείου.

Όπως γράφει το matrix24 πρόκειται για τρία στελέχη που όχι μόνο ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάνε, αλλά βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Βεβαίως, στην κορυφή των προτιμήσεων είναι η  Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ωστόσο διεκδικεί για τον εαυτό της το δικαίωμα να μην κάνει πια άλλο «damage control»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:35