search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:27
MENU CLOSE

Oruc Reis: Απέπλευσε από την Αττάλεια (χάρτης)

14.12.2020 10:07
Oruc Reis: Απέπλευσε από την Αττάλεια (χάρτης) - Media

 

Μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε ξανά για το Oruc Reis και το που βρίσκεται μιας και το πλοίο απέπλευσε από την Αττάλεια. 

Το τουρκικό πλοίο πλέει εντός τουρκικών χωρικών υδάτων με πορεία νότια-νοτιοδυτική προς το λιμάνι της Φοινίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι κακές καιρικές συνθήκες υποχρέωσαν το πλήρωμα του Oruc Reis να απομακρυνθεί από τη θαλάσσια περιοχή όπου βρισκόταν καθώς στην Αττάλεια ο κυματισμός φτάνει τα 3,5 μέτρα και οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ άσχημες. Αναζητώντας ασφαλέστερο σημείο, το Oruc Reis κινήθηκε στα ανοιχτά της Φοινίκης, πλέοντας με ταχύτητα άνω των 10 κόμβων. Πληροφορίες οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. 

Σημαίνει η μετακίνηση του τουρκικού ερευνητικού ότι κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες μπορεί να ξαναρχίσει σεισμικές έρευνες; Στο ερώτημα αυτό ουδείς μπορεί να απαντήσει, δεδομένης της τακτικής που ακολουθεί ο Ταγίπ Ερντογάν τους τελευταίους μήνες συνδυαστικά με την πολιτική κατευνασμού της ΕΕ έναντι της Τουρκίας.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25