search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ποια εκπομπή του ΣΚΑΪ σημειώνει καθοδική πορεία;

15.12.2020 07:34
Τηλεθέαση: Ποια εκπομπή του ΣΚΑΪ σημειώνει καθοδική πορεία;  - Media

 

Δεν φαίνεται να πετυχαίνει το «πείραμα» του ΣΚΑΙ στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Η ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» με τους Δημήτρη Καμπουράκη, Λένα Φλυτζάνη, Γιώργο Ευγενίδη, Γιώργο Τσελίκα και Δέσποινα Τσόκου σημειώνει καθοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, την ίδια ώρα που ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha κυριολεκτικά σαρώνει.

Δεν είναι βέβαια να απορεί κανείς, αφού στο πλατό υπάρχει ένα συνεχές πήγαινε΄έλα, ενώ οι φωνές, η έλλειψη χημείας και οι άστοχες ερωτήσεις στους καλεσμένους συνθέτουν μια παρέα όχι και τόσο φιλική στο τηλεοπτικό κοινό.

Ενδεικτικά, το περασμένο Σάββατο 12/12 η εκπομπή σημείωσε 6,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ την Κυριακή 13/12 έφτασε μέχρι το 8,2%.

Μάλλον ο ΣΚΑΙ θα πρέπει να αναζητήσει στα σοβαρά ένα νέο μοντέλο στην ενημέρωση, αλλάζοντας δομή και περιεχόμενο και όχι απλά «πετώντας» νέα πρόσωπα σε ένα τηλεοπτικό πλατό.

Πηγή: tvnea

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50