search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:59
MENU CLOSE

GNTM τελικός: Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής – Βήμα βήμα οι τρεις δοκιμασίες (Video)

15.12.2020 16:05
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο (Video) - Media

 

Ο τελικός του GNTM πρόκειται να διεξαχθεί σήμερα και θα αναδειχθεί ο τελικός νικητής του γνωστού ριάλιτι, μέσα από τους τέσσερις φιναλίστ.

Έτσι, ο Αιμιλιάνο, η Παρασκευή, ο Ηρακλής και ο Αντρέας διεκδικούν να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας, μόνο που θα έρθουν αντιμέτωποι με τρεις σκληρές δοκιμασίες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» η πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού είναι μια πασαρέλα σε ένα ειδυλλιακό σημείο της Αθήνας. Εκεί θα δούμε 15 παίκτες από τα bootcamps που επιστρέφουν και κάνουν πασαρέλα μαζί με τους τέσσερις φιναλίστ. Και μάλιστα, δεν θα κάνουν μόνο μία πασαρέλα, αλλά τρεις.

Σε αυτή τη δοκιμασία θα υπάρξει αποχώρηση και στη συνέχεια οι τρεις που έχουν απομείνει θα συνεχίσουν στην επόμενη δοκιμασία.

Έπειτα, οι τρεις φιναλίστ θα λάβουν μέρος σε δύο δοκιμασίες με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό.

Επίσης, στο πλατό οι τέσσερις κριτές, ατομικά, θα βαθμολογήσουν από το 1 μέχρι το 10 ξεχωριστά τους τρεις φιναλίστ και θα βγει για τον καθένα ένα άθροισμα για την πρώτη φωτογράφιση.

Στο σημείο εκείνο τελειώνει το μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο και περνάμε στο live, όπου θα δούμε τη βαθμολογία των παικτών για τη δεύτερη φωτογράφιση.

Στη συνέχεια, θα έχουμε το άθροισμα της βαθμολογίας του κάθε κριτή για κάθε παίκτη και θα βγει ένας αριθμός για τον καθένα. Και έπειτα θα δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να ψηφίσει για τον μεγάλο νικητή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54