search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:51
MENU CLOSE

Μαξίμου: Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού του Μητσοτάκη μετά τη Σύνοδο Κορυφής

17.12.2020 18:16
Μαξίμου: Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού του Μητσοτάκη μετά τη Σύνοδο Κορυφής - Media

 

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έχει ανακοινώσει δημοσίως, υποβάλλεται σε τεστ για τον κορονοϊό κάθε δύο μέρες. Το ίδιο φυσικά έγινε και μετά τη Σύνοδο Κορυφής. Το τελευταίο τεστ πραγματοποιήθηκε σήμερα και το αποτέλεσμα, όπως και σε όλα τα προηγούμενα, ήταν αρνητικό» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

«Επίσης σημειώνεται ότι οι ηγέτες που μπαίνουν σε καραντίνα, είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Γαλλίας μέσα στην εβδομάδα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε θετικός στην COVID-19, αν και δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο πού κόλλησε τον ιό.

Η γαλλική προεδρία ανέφερε πως ο Μακρόν θα απομονωθεί για τις επόμενες επτά ημέρες, αλλά θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως. Εκπρόσωπος είπε πως όλα τα ταξίδια του έχουν ακυρωθεί, περιλαμβανομένης και μιας προγραμματισμένης επίσκεψης στον Λίβανο στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Μακρόν συμμετείχε σε μια σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 10 και 11 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμά του την περασμένη εβδομάδα περιελάμβανε επίσης ένα ιδιωτικό δείπνο με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι, στη διάρκεια του οποίου του απένειμε τον Μεγάλο Σταυρό της Λεγεώνας της Τιμής. Είχε επίσης γεύμα αυτή την εβδομάδα με τους Ευρωπαίους ηγέτες Σαρλ Μισέλ και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς και με τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Θεάθηκε επίσης να κάνει χειραψία με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47