search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:49
MENU CLOSE

Αναβλήθηκε το Ατρόμητος-Λαμία μετά τα 9 θετικά κρούσματα κορωνοϊού

19.12.2020 14:38
Αναβλήθηκε το Ατρόμητος-Λαμία μετά τα 9 θετικά κρούσματα κορωνοϊού - Media

 

Η Super League γνωστοποίησε πριν από λίγο την αναβολή του αυριανού (20/12, 17:15) αγώνα του Ατρομήτου με τη Λαμία. Οι δύο ομάδες επρόκειτο να αναμετρηθούν στο γήπεδο του Περιστερίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, αλλά η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε το παιχνίδι, καθώς εννέα ποδοσφαιριστές της ομάδας από τη Φθιώτιδα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η ανακοίνωση της Super League για την αναβολή έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Aτρόμητος Αθ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:46