search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:05
MENU CLOSE

Τσιόδρας: Η… προληπτική κίνηση του καθηγητή λίγο πριν κάνει το εμβόλιο (Video)

28.12.2020 08:50
Τσιόδρας: Η... προληπτική κίνηση του καθηγητή λίγο πριν κάνει το εμβόλιο (Video) - Media

 

Το μεσημέρι της Κυριακής αμέσως μετά τον πρωθυπουργό εμβολιάστηκε ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

«Αυτό ήταν, ούτε που το κατάλαβα», είπε αμέσως μετά τον εμβολιασμό ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε αρκετά σχόλια και συζητήσεις καθιστώντας μάλιστα και trending στο twitter τον επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων της χώρας μας, ήταν η αυθόρμητη κίνηση του καθηγητή να χτυπήσει… τρεις φορές το χέρι του στο χερούλι της καρέκλας!

Σε ερώτηση παρευρισκομένων δημοσιογράφων εάν έχει κάνει και το εμβόλιο για τον ιό Έμπολα, απάντησε ότι όχι δεν το έχω κάνει και ακολούθως χτύπησε το χέρι του στην καρέκλα. Μια κίνηση εμφανώς προληπτική που αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμών. 

Είναι ένα ζήτημα κατά αρκετούς, ωστόσο, ο γιατρός και καθηγητής που εκπροσωπεί τον αγώνα κατά του κορωνοϊού, την επιστήμη κατά του ανορθολογισμού, την αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά του φόβου και των ενστάσεων των οπαδών του αντιεμβολιασμού, να προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση με την κρατική τηλεόραση.

Να σημειωθεί πάντως ότι μετά τον εμβολιασμό του ο κ. Τσιόδρας έσπευσε να τονίσει ότι «ίσχυσαν και ισχύουν όλες οι νομικές επιταγές και υψηλές προδιαγραφές που ισχύουν για όλα τα εμβόλια και οι οποίες έχουν θεσπιστεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και τηρούνται και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων» και ότι «τα εμβόλια έχουν ελεγχθεί πρώτα στο εργαστήριο και μετά σε κλινικές δοκιμές που αφορούσαν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και ήδη έχουν εμβολιαστεί εκατοντάδες χιλιάδες υγειονομικοί σε όλο τον κόσμο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:05