search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Λαμία: Θλίψη από τον θάνατο του «Άη Βασίλη» της πόλης – Πέθανε την ώρα που μοίραζε δώρα (Photos)

01.01.2021 15:04
Λαμία: Θλίψη από τον θάνατο του «Άη Βασίλη» της πόλης - Πέθανε την ώρα που μοίραζε δώρα (Photos) - Media

Ηταν ίσως η χειρότερη συγκυρία για να συμβεί αυτό που έγινε. Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Λαμίας έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του «Άγιου Βασίλη» της πόλης.

Ο λόγος για τον 48χρονο Νίκο Σπανό ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς είκοσι λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έβαλε την κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη και ξεκίνησε να μοιράζει τα δώρα σε συγγενικό του σπίτι. Όμως εκεί τον «πρόδωσε» η καρδιά του.

Ο Νίκος Σπανός ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στο Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια.

Μάλιστα ουκ ολίγες φορές είχε παρουσιάσει και το καρναβάλι της πόλης. Πριν είχε εργαστεί στο εργοστάσιο της Chipita, ενώ για κάποια χρόνια ήταν και dιαιτητής ποδοσφαίρου, στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας. Είχε δύο παιδιά ηλικίας 19 και 15 ετών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:41