search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όσες φορές “τα έχωσα”, δεν βγήκε αποτέλεσμα»

02.01.2021 12:42
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όσες φορές “τα έχωσα”, δεν βγήκε αποτέλεσμα» - Media

 

“Πρέπει να βλέπω το ταξίδι της ζωής μου σε βάθος χρόνου, κι όχι για το τι συμβαίνει αυτή την εποχή” τονίζει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέφερε, μέσα σε όλα, πως πια δεν μπαίνει σε μαύρες λίστες ενώ εξήγησε πως του πήρε δέκα χρόνια «από κομπάρσος, από 5ος, 4ος ρόλος, 3ος, 2ος και στη συνέχεια να γίνει πρωταγωνιστής».

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραδέχθηκε πως «δύσκολα πια μπαίνω σε “μαύρη λίστα”, με την έννοια ότι παίζω 30 χρόνια, είμαι από τους παλαιότερους της γενιάς μου. Όχι, δεν μπήκα ποτέ σε “μαύρη λίστα”, όμως χάλασε το κλίμα της δουλειάς, “χάλασαν” καρδιές, χάλασε η διάθεση, εκνευριστήκαμε και δεν βγήκε κάτι. Όμως, όσες φορές τα κακώς κείμενα προσπάθησα να τα πω μ’ έναν τρόπο δημιουργικό, τότε το πράγμα λειτούργησε».

«Πιστεύω ότι τα κακώς κείμενα όταν τ’ αναφέρεις σε συναδέλφους, για να έχει αποτελεσματικότητα η συζήτηση, πρέπει να γίνεται με πολιτισμό κι ευγένεια. Δεν είμαι από αυτούς που θα τα “χώσουν”, γιατί όσες φορές “τα έχωσα”, δε βγήκε αποτέλεσμα, μόνο ένας καυγάς, μια σύγκρουση, ένας τσαμπουκάς, αλλά δεν βελτιώθηκε η δουλειά» πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:38