04/03/2021 15:00:15

Δράμα: Εργοδότης ζήτησε να του επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων σε φάκελο στο καζανάκι (Video)

Δράμα: Εργοδότης ζήτησε να του επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων σε φάκελο στο καζανάκι (Video) - Media

Tέτοιες μέρες κάθε χρόνο είναι πολλές οι καταγγελίες για εργοδοτικές αυθαιρεσίες – ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το δώρο των Χριστουγέννων. Δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να επιστρέψουν σε μετρητά, τα ποσά που μπήκαν στους λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ένα ακραίο περιστατικό συνέβη στην Δράμα, με επιχείρηση στην που κατέβαλλε στους εργαζόμενους το δώρο των Χριστουγέννων και την επόμενη ημέρα τους έκλεισε ραντεβού στον κατάστημα για να το επιστρέψουν.

Ο εργοδότης επιχείρησης που είναι σε αναστολή, φέρεται να ζήτησε σε μετρητά την επιστροφή του δώρου σε μυστικό ραντεβού.

Όμως σε αυτό το ραντεβού πήγαν μέλη του εργατικού κέντρου, η αστυνομία και ο επιθεωρητής εργασίας.

Η συνέχεια ωστόσο ξεπερνά κάθε φαντασία, αφού επικοινώνησε με τους εργαζόμενους και τους ζήτησε να αφήσουν τον φάκελο με τα μετρητά στο καζανάκι στην τουαλέτα της επιχείρησης, σύμφωνα με την καταγγελία που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο λόγος είναι πως εκεί δεν υπάρχουν κάμερες, ενώ τους εκβίαζε πως αν μιλήσουν θα τους κατηγορήσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.