search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:37
MENU CLOSE

Αρχίζει απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας μέσα από τις φυλακές

08.01.2021 15:23
Αρχίζει απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας μέσα από τις φυλακές  - Media

 

Με επιστολή του που έστειλε ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνει γνωστό ότι αρχίζει απεργία πείνας μέσα στις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκεται και μιλάει για πρωτοφανή μεθόδευση απέναντι του. 

Αναφέρει δε, ότι «στην μιάμιση ώρα  που διήρκεσε  η μεταγωγή μου από την Κασσαβέτεια  στο Δομοκό,  όπου και όπως απαιτούσε  η εγχώρια Φαμίλια ,  φαίνεται ότι μετάχθηκα  και στον Κορυδαλλό,  για να φαίνεται ότι  τηρήθηκε  αυτό που απαιτούσε ο φωτογραφικός νόμος  για τις αγροτικές που έφτιαξαν για να με εκτοπίσουν από αυτές.»
Συγκεκριμένα ολόκληρη η ανακοίνωση του αναφέρει:
«Το έγγραφο    του υπουργείου  που μου γνωστοποιήθηκε  χθες,      αποκαλύπτει την πρωτοφανή του μεθόδευση απέναντί μου, καθώς ,σύμφωνα με αυτό,  στην μιάμιση ώρα  που διήρκεσε  η μεταγωγή μου από την Κασσαβέτεια  στο Δομοκό,  όπου και όπως απαιτούσε  η εγχώρια Φαμίλια ,  φαίνεται ότι μετάχθηκα  και   στον Κορυδαλλό,  για να φαίνεται ότι  τηρήθηκε  αυτό που απαιτούσε ο φωτογραφικός νόμος  για τις αγροτικές, που έφτιαξαν για να με εκτοπίσουν από αυτές.
Πλήρης εξευτελισμός του κράτους  δικαίου, για το οποίο φλυαρούν,   πλήρες κουρέλιασμα των ίδιων τους των νόμων. Όμως,  δεν πρόκειται μόνο για μεθόδευση εξόντωσης  ενός πολιτικού κρατούμενου.     Ούτε απλά για το χάιδεμα της πιο ακροδεξιάς της  τάσης,  από μια ολοένα και πιο ακροδεξιά κυβέρνηση.   Πρόκειται  για  την προσπάθεια να συντρίψουν  ένα πρόσωπο,  όχι  γι αυτό που είναι, αλλά      για  αυτό  που σηματοδοτεί ,  με την άρνηση του να υποκύψει  στις αφόρητες πιέσεις που το σύστημα  του  ασκεί ,    όπως ζητούσαν επίμονα και πρόσφατα στη Βουλή   οι εκπρόσωποι της οικογένειας  και ο εκλεκτός της Πρεσβείας. 
Μετά  τα όσα απροκάλυπτα  γίνονται  και  όσα   κυνικά   αποκαλύπτονται    στον πόλεμο εναντίον μου,  η απεργία πείνας    αποτελεί  πια   ζήτημα    προσωπικής συνέπειας και ατομικής αξιοπρέπειας .  
Αφού επιμένουν στο νόμο που  τόσο  προκλητικά  μηχανεύτηκαν,  οφείλουν  να  τον εφαρμόσουν, τουλάχιστον αυτόν ,  και  να  με ξαναφέρουν  στο υπόγειο του Κορυδαλλού,   στην ειδική πτέρυγα που έκτισε  ο ίδιος ο   υπουργός της  καταστολής,   ο Μ.Χρυσοχοίδης,   για  θάψει την 17Ν ,     και  όπου πέρασα τα 16  από τα 18 χρόνια  που είμαι στη φυλακή.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ 
Φυλακές Δομοκού 
8 Ιανουαρίου 2021»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15