search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:10
MENU CLOSE

Άγριο «ξύλο» της «Ζήνα» στον «Ηρακλή» για την εισβολή στο Καπιτώλιο

08.01.2021 15:27
Άγριο «ξύλο» της «Ζήνα» στον «Ηρακλή» για την εισβολή στο Καπιτώλιο - Media

 

Μπορεί στο τηλεοπτικό παρελθόν να είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του κακού, αλλά στην πραγματικότητα και στο σήμερα η «Ζήνα» και ο «Ηρακλής» όχι μόνο βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά η κυρία «ρίχνει ξύλο» στον κύριο.

Ο λόγος για την Lucy Lawless και τον Kevin Sorbo που υποδύονταν τους ομώνυμους ρόλους στις άκρως επιτυχημένες σειρες που προβλήθηκαν και από την ελληνική τηλεόραση. Ο Sorbo φαίνεται ότι είναι οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ η Lawless είναι από την άλλη πλευρά.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο, ο Sorbo φάνηκε να υιοθετεί την «ψεκασμένη» άποψη ότι οι διαδηλωτές δεν ήταν ακροδεξιοί ταραχοποιοί, αλλά μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων που παρίσταναν τους «πατριώτες».

Ωστόσο, η Lawless τον επανέφερε στην τάξη γράφοντάς του: «Όχι, φυστικάκι. Δεν είναι πατριώτες. Είναι οι ιπτάμενες μαϊμούδες σας, εσωτερικοί τρομοκράτες και ηθοποιοί που παριστάνουν τα μέλη της QAnon (σ.σ.: μιας παλαβής ακροδεξιάς θεωρίας συνωμοσίας). Είναι οι ηλίθιοι που κάνουν τις βρωμοδουλειές άλλων ανθρώπων σαν εσένα, που τους αρέσει να τους χειρίζονται σαν παιχνίδια και τους αφήνουν να κάνουν το χειρότερο».

Πρέπει να πόνεσε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:10