search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Οι πρωτιές και οι «ισοπαλίες»

08.01.2021 15:55
Τηλεθέαση: Ρεκόρ σεζόν για πρωινή εκπομπή - Media

 

Αρκετές «ισοπαλίες» καναλιών παρατηρούνται στην τηλεθέαση της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις μετρήσει της Nielsen για την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, πρώτος στον πίνακα της τηλεθέασης ήταν ο ΣΚΑΪ με 20,3%, δεύτερος ήταν ο ΑΝΤ1 με 14,8%, τρίτο το Star με 10,9% και τέταρτος ο Alpha με 9,1%.

Με χαμηλότερα νούμερα ακολουθούν το Open TV και η ΕΡΤ-1 με 6,1% έκαστος, το Μακεδονία TV με 1,9% και τέλος, η ΕΡΤ-2 και η ΕΡΤ-3 με 1,4% έκαστη.

Το 34,7% έφτασε ο «Ήλιος»

Πρώτος έκοψε, και χθες, το νήμα της τηλεθέασης o «Ήλιος». Το επεισόδιο της Πέμπτης έφερε τη δραματική σειρά του ANT1 στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσης της στο κοινό 18-54, με μερίδιο 16,4% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με 2,1 μονάδες.

Επιπλέον, σημείωσε στο γενικό σύνολο 19,5%.

Η σειρά σημείωσε για άλλη μία φορά υψηλά ποσοστά στις γυναίκες αγγίζοντας μέχρι και το 34,7%!

Το επεισόδιο της Πέμπτης

Ο Δημήτρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποδείξει την αλήθεια για τη δολοφονία του Αντρέα… την ώρα που η εικόνα του διασύρεται σε τοπικά site. Απέναντί του θα βρει τον Χρήστο και τη Δάφνη, ενώ η Αλίκη παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ του. Ο Φίλιππος εξακολουθεί να βασανίζεται από τύψεις για το δυστύχημα που άθελά του προκάλεσε. Αυτό το γεγονός και η άρνηση της Εύας να αποδεχτεί την σχέση του με τη Λήδα τον διαλύουν ψυχολογικά. Η Λήδα ανησυχεί, καθώς τον βλέπει να κλείνεται στον εαυτό του. Ο Δημήτρης παρουσιάζει στην Αθηνά ένα στοιχείο που αποδεικνύει όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα για το φόνο του Αντρέα…

Στην πρώτη θέση η Φαίη Σκορδά

Στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά έδωσαν την πρωτιά οι τηλεθεατές την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου. Η πρωινή παρέα του ΑΝΤ1 ήταν η πρώτη επιλογή στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μερίδιο 14,6% και προηγήθηκε του ανταγωνισμού με 1,9 μονάδα διαφορά.

Η εκπομπή κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά της στις γυναίκες, όπου η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 19,4%, ενώ στους άντρες σημείωσε μέχρι και 18,1%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54