search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:34
MENU CLOSE

Οπαδός του Τραμπ, ντυμένος Άη Βασίλης κρατούσε ένα τεράστιο μαχαίρι σε πορεία– Έφαγε της χρονιάς του από τους Antifa (Video)

08.01.2021 16:01
Οπαδός του Τραμπ, ντυμένος Άη Βασίλης κρατούσε ένα τεράστιο μαχαίρι σε πορεία– Έφαγε της χρονιάς του από τους Antifa (Video) - Media

 

Οι φασίστες εάν τους ρωτήσεις εάν είναι φασίστες θα κρυφτούν πίσω από ένα «είμαστε πατριώτες».

Αυτό συμβαίνει σε κάθε απολειφάδι ακροδεξιό σε όλη τη γη, σε κάθε σημείο, είτε λέγεται Ελλάδα, είτε, Γερμανία, είτε Ιταλία, είτε Ηνωμένες Πολιτείες. Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν ξεφτιλίσει την έννοια «πατριωτισμός» κομπάζουν αλλά όπως συμβαίνει όταν έρθουν τα δύσκολα ξεχνούν τα πάντα.

Το περιστατικό που θα παρακολουθήσετε συνέβη κατά τη διάρκεια επεισοδίων πριν έναν μήνα στο Σακραμέντο ανάμεσα σε ακροδεξιούς υποστηρικτές του Τραμπ και σε μέλη της antifa. Μάλιστα ένας εύσωμος ακροδεξιός είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης και προκαλούσε τους πάντες.

Έλεγε με ειρωνία «Δεν είμαι Proud boy» (Proud boys είναι παραστρατιωτική οργάνωση με ακροδεξιά κακοποιά στοιχεία οπαδούς του Τραμπ), αλλα «Είμαι αμερικανός πολίτης». Βέβαια στα χέρια του κρατούσε σπρέι πιπεριού και ένα τεράστιο μαχαίρι σαν του Ράμπο. Και όλα αυτά σε πορεία. 

Όταν οι υπόλοιποι δικοί του υποχώρησαν και έμεινε εκείνος πίσω κουνούσε το μαχαίρι ενώ σε κάποια στιγμή του όρμησαν οι antifa και έφαγε της χρονιάς του. Το βίντεο ανέβασε στο tik tok δημοσιογράφος του NBC που κατέγραψε το συμβάν. 

@dannoyesabc7sf

#####

♬ original sound – DanNoyesABC7SF

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:32