search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:28
MENU CLOSE

Πειραιάς: Συλλήψεις μετά από διαπληκτισμό με τραυματισμό – Βρέθηκαν μαχαίρια και ματωμένο κατσαβίδι

09.01.2021 07:44
Πειραιάς: Συλλήψεις μετά από διαπληκτισμό με τραυματισμό – Βρέθηκαν μαχαίρια και ματωμένο κατσαβίδι - Media

 

Λάμες μήκους 10, 14, 15 και 20 εκατοστών έφεραν πάνω τους δύο άτομα τα οποία συνελήφθησαν μέσα στο λιμάνι του Πειραιά μετά από διαπληκτισμό που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου.

Στο σημείο του διαπληκτισμού βρέθηκαν ακόμη ένα κατσαβίδι με ίχνη αίματος, συνολικού μήκους 13 εκατοστών, ένα στιλέτο τύπου πεταλούδας και μήκος λάμας 10 εκατοστών, το οποίο επίσης έφερε ίχνη αίματος, καθώς και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με ίχνη αίματος που φορούσε ο 50χρονος.

Τα στελέχη της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά έφθασαν στο σημείο, στην προβλήτα του Αργοσαρωνικού, έχοντας λάβει ενημέρωση για περιστατικό διαπληκτισμού. Εντόπισαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά, ενώ εξακολουθούσε να έχει τις αισθήσεις του.

Από σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους δύο μη τραυματισμένους άνδρες, εκτός από τα μαχαίρια, βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο. Σε νομότυπη έρευνα, που ακολούθησε στην οικία όπου διαμένουν οι δύο ημεδαποί στο Κερατσίνι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

  • Πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 8,3 γραμμαρίων.
  • Πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 8,4 γραμμαρίων.
  • Πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 8,3 γραμμαρίων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:28