search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Γεννηματά: Δεν «έφαγα» τον Λοβέρδο – Τους αξιοποιώ όλους (Video)

14.01.2021 11:59
Γεννηματά: Δεν «έφαγα» τον Λοβέρδο - Τους αξιοποιώ όλους (Video)  - Media

 

Συνεχίζεται η συζήτηση για την αντικατάσταση του Ανδρέα Λοβέρδου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα στο κόμμα.  

«Ποτέ δεν λειτουργώ με μικρότητα, δεν έφαγα κανέναν Λοβέρδο, αξιοποιώ όλα τα στελέχη μας», απάντησε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στη συνέντευξη της στον ΑΝΤ1 για την απόφαση της να καθαιρέσει από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Όπως είπε η Φώφη Γεννηματά, ο πρώην υπουργός, «είχε αυτή τη θέση για πεντέμισι έτη» ενώ εκτιμά ότι οι νέοι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης, θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αντιπολιτευτικές τους θέσεις. Όπως είπε, άλλωστε, στις θέσεις αυτές γίνονται «rotations» και η δική της Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι δυναμική με αξιόλογα στελέχη. Ενώ με ελαφριά δόση χιούμορ, σχολίασε ότι «και ο Μητσοτάκης και Τσίπρας τα ίδια έκαναν αλλά δεν είδα τόσες αντιδράσεις».

Η κυρία Γεννηματά, παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στον εμβολιασμό αλλά και τη διαχείριση της πανδημίας. Κατηγόρησε την κυβέρνηση, πως δεν έχει σχέδιο οργανωτικό για τον εμβολιασμό. Ζήτησε παράλληλα, να γίνει ένα ασφαλές άνοιγμα επαναλαμβάνοντας την πρόταση του κόμματος της για τη σωστή επανεκκίνηση της αγοράς. Μαζικα τεστ, στεγανοποίηση των περιοχών που δεν έχουν κρούσματα και να απελευθερώνεται η οικονομική και κοινωνική ζωή. Ενώ, ζήτησε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και πρόσβαση σε όλους τους επιστημονικούς φορείς στα επιδημικά στοιχεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:00