
Την ανατροπή στην τηλεθέαση έκανε ο ΑΝΤ1, καθώς «προσπέρασε» τον ΣΚΑΪ.
Επιπλέον, το Mega και το Open TV βρέθηκαν να μοιράζονται την ίδια θέση, καθώς και τα δύο κανάλια σημείωσαν 7%.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, πρώτος στον πίνακα της τηλεθέασης είναι ο ΑΝΤ1 με 17,3%, δεύτερος είναι ο ΣΚΑΪ με 13,1%, τρίτο το Star με 11,6% και τέταρτος ο Alpha με 11%.
Με χαμηλότερα νούμερα ακολουθούν το Mega και το Open TV που «ισοφάρισαν» με 7% έκαστο, η ΕΡΤ-1 με 6,1%, η ΕΡΤ-3 με 1,9%, Μακεδονία TV με 1,7% και η ΕΡΤ-2 με 1,4%.
Με 1.920.380 τηλεθεατές κατά μέσο όρο στο σύνολο κοινού, ρεκόρ για τη φετινή σεζόν, οι «Άγριες Μέλισσες» γιόρτασαν χθες Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, το 200ο επεισόδιό τους.
Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 επικράτησε του ανταγωνισμού και χτύπησε κόκκινο με εντυπωσιακές επιδόσεις, σε όλα τα κοινά.
Καθηλώνοντας το 35,3% του δυναμικού κοινού 18-54, οι «Άγριες Μέλισσες» έδειξαν, γι’ άλλη μια φορά, την απόλυτη κυριαρχία τους στην prime time.
Με πρωτιά στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό 18-54, και εντυπωσιακές επιδόσεις το «The 2night show» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρωταγωνίστησε, για άλλη μια φορά, στη late prime time καθώς ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στο δυναμικό κοινό 18-54, με 11 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό και μερίδιο 21,8%.
Το γυναικείο κοινό έδωσε στην εκπομπή τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης, που άγγιξαν ακόμα και το 36,2%.
Και οι άνδρες, όμως, ξενύχτησαν με την παρέα του Γρηγόρη και έδωσαν ποσοστά που έφτασαν το 29%.