search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:57
MENU CLOSE

Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του TIME για την πρώτη ημέρα του Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο

21.01.2021 17:40
Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του TIME για την πρώτη ημέρα του Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο - Media

 

Στην πρώτη ημέρα του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο και την κληρονομιά που παραλαμβάνει από τον προκάτοχό του, Ντόναλντ Τραμπ, είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο του περιοδικού TIME που έχει φιλοτεχνηθεί από τον αμερικανό καλλιτέχνη Tim O’ Brien.

Ηταν μια τετραετία κατά την οποία κυριάρχησαν η πολιτική πόλωση, η μισαλλοδοξία και δυστυχώς η συνωμοσιολογία, τέσσερα χρόνια στα οποία ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη χάιδευε και καλλιεργούσε τα ταπεινότερα ένστικτα του κόσμου, μια περίοδος από τις πιο σκοτεινές στη σύγχρονη αμερικανική Ιστορία.

O αμερικανός καλλιτέχνης στο εξώφυλλο του περιοδικού προσπαθεί να αποτυπώσε το απόλυτο χάος. 

Στο έργο του Tim O’Brien, o Τζο Μπάιντεν εμφανίζεται στο προεδρικό γραφείο στον Λευκό Οίκο να κοιτάζει σκεπτικός έξω από τα παράθυρα, ενώ τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί παραπέμπουν σε φωτιά, παραπέμποντας προφανώς στις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου, στο Καπιτώλιο.

Επίσης, διακρίνεται το Οβάλ Γραφείο να έχει υποστεί ζημιές, οι κουρτίνες να είναι σκισμένες, και αναρίθμητες στοίβες με χαρτιά βρίσκονται στο πάτωμα.

Επίσης, junk food έχει χυθεί στο γραφείο, ενώ στο χώρο βρίσκονται ένα κόκκινο καπέλο ΜΑGA και μία ντουντούκα, που παραπέμπει σε ένα από τα αντικείμενα που έφερε μαζί του ο Jake Angeli, ο οποίος πριν δύο εβδομάδες εισέβαλε στο Καπιτώλιο μαζί με υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:56