03/03/2021 10:49:33

Το Πρωινό: Αποχώρησε από τον Alpha και ανακοίνωσε συνεργασία με Λιάγκα - Σκορδά

Το Πρωινό: Αποχώρησε από τον Alpha και ανακοίνωσε συνεργασία με Λιάγκα - Σκορδά - Media

 

Αέρας ανανέωσης στην πρωινή ζώνη του ANT1. Πριν από μερικές ημέρες, ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη. Μια είδηση η οποία έσκασε σαν βόμβα στο χώρο των media.

Το πρώην ζευγάρι, το οποίο έχει διατηρήσει άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό του, θα βρεθεί ξανά μαζί επαγγελματικά, κάνοντας αυτό που γνωρίζει αρκετά καλά.

Η επίσημη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» θα γίνει αυτή τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν, τόσο στην ομάδα μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Όπως έχει γινεί γνωστό, ένα από τα πρόσωπα που ανήκει πλέον στο δυναμικό του ANT1 είναι ο Τάσος Τεργιάκης. Ο επί πολλά χρόνια δημοσιογράφος του Alpha μετρά αρκετή πλέον εμπειρία στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ από τη Δευτέρα θα βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο και τη Φαίη, οι οποίοι καθημερινά θα μας καλημερίζουν μαζί μέσα από τη συχνότητα του ANT1.

Πηγή: gossiptv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.