search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Μιχάλης Δέλτα σε γονείς με γκέι παιδιά: «Μάθε αν αγαπάς το παιδί σου για τα μάτια του κόσμου»

24.01.2021 10:27
Μιχάλης Δέλτα σε γονείς με γκέι παιδιά: «Μάθε αν αγαπάς το παιδί σου για τα μάτια του κόσμου» - Media

 

Στους γονείς που που αρνούνται να αποδεχτούν τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις επιλογές των παιδιών του απευθύνεται μέσα από το Facebook ο μουσικός Μιχάλης Δέλτα. 

«Είναι δυνατόν δυο νέοι γονείς να έχουν θέμα με το αν η κόρη τους ή ο γιός τους είναι gay;», αναρωτιέται μεταξύ άλλων. 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

“Γονείς με Gay παιδιά

Αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα των παιδιών που ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός δεν είναι ο “κανονικός” ή ο “φυσιολογικός” και αγκαλιάστε τα με ενσυναίσθηση, με κατανόηση. Μην τα πληγώνετε περισσότερο από ότι ήδη αιώνες τώρα κάνει αυτή η άθλια και αποτυχημένη κοινωνία.

Αν κάποιο από τα παιδιά σας είναι Gay, κορίτσι ή αγόρι, χρειάζεται περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια από την πλευρά των γονιών του από ότι ο Straight αδερφός του ή μια αδερφή που θα παντρευτεί για να ικανοποιήσει το εγωιστικό Θέλω της μάνας της και του πατέρα της.

Αν δεν θέλετε το παιδί σας να είναι δυστυχισμένο και να εξελιχθεί σε έναν άνθρωπο γεμάτο ψυχολογικά προβλήματα και συμπλέγματα, δείξτε του πως αποδέχεστε τον Τρόπο με τον οποίο αγαπάει και ερωτεύεται. Είναι δικαίωμά του να επιλέξει τον δρόμο της καρδιάς του, κάτι που στην τελική αναλογιστείτε αν εσείς ως γονείς κάνατε όντως στη ζωή σας με τις επιλογές σας σε γενικότερο πλαίσιο.

Ένα άτομο που στην εφηβεία του επιλέγει την Ομοφυλοφιλία ή έτσι έχει γεννηθεί, έχει ήδη να αντιμετωπίσει μια εχθρική κοινωνική στάση απέναντι στην επιλογή του αυτή. Με ποιό δικαίωμα κάποιος αφορίζει ή απαγορεύει στον άνθρωπο να αγαπάει και να συνδέεται ερωτικά με ανθρώπους του ίδιου φύλου; Είναι δυνατόν να καταδικάζεις έναν άνθρωπο για έναν τέτοιο λόγο; Τι άνθρωπος είσαι εσύ που κάνεις κάτι τέτοιο; Τι συναισθήματα έχεις για τον εαυτό σου αρχικά και έπειτα για τον συνάνθρωπο; Για αναρωτήσου. Ίσως αντιληφθείς πως όλες αυτές οι άγριες και απάνθρωπες συχνότητες δεν είναι δικές σου, αλλά κληρονομιά μιας άλλης γενιάς με πολλά κατάλοιπα και άλυτα υπαρξιακά θέματα.

Είναι δυνατόν δυο νέοι γονείς σήμερα να έχουν θέμα με το αν η κόρη τους ή ο γιός τους είναι ομοφυλόφιλος- ομοφυλόφιλη; Το μόνο πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι το Πώς οι γονείς θα ενισχύσουν την ψυχολογία του παιδιού τους για μια ισορροπημένη κατεύθυνση ζωής και να μην τρελάνουν το άτομο οδηγώντας το στη χρήση των ναρκωτικών ή ακόμα και στο ψυχιατρείο.

Είναι απαράδεκτο νέοι άνθρωποι να κουβαλάνε μέσα τους το μίσος και τον φόβο των προγενέστερων. Εσείς ειδικά οι μητέρες, γιατί προσποιείστε πως δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει με το παιδί σας. Τα ξέρετε μέσα σας όλα, γιατί υποκρίνεστε; Γιατί δεν τολμάτε να μιλήσετε με αγάπη και ειλικρίνεια στο παιδί σας; Να το προσεγγίσετε με Ανθρωπιά να σας μιλήσει και να Ξαλαφρώσει από αυτό τον τερατώδη οχετό μίσους και απόρριψης που βιώνει σιωπηλά μέσα του. Που δηλητηριάζει την ψυχή του και μολύνει τις θετικές του ποιότητες προδιαγράφοντας μια ζωή σκληρή και ενδεχομένως αυτοκαταστροφική για κάποιους.

Βοηθήστε τα παιδιά σας να αγαπήσουν τον διαφορετικό φαινομενικά Εαυτό τους, αφού η Αγάπη είναι Ίδια για όλους τους όμορφους και συνειδητούς ανθρώπους.

Στο φινάλε μάθε αν αγαπάς το παιδί σου για τα μάτια του
κόσμου ή,
Για τα δικά του μάτια.

Αγάπη Παντού
Μιχάλης Δέλτα”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:42