search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:42
MENU CLOSE

ΟΑΣΑ: Ακόμα χωρίς τηλεματική οι λεωφορειακές γραμμές που πέρασαν στα ΚΤΕΛ

25.01.2021 11:20
ΟΑΣΑ: Ακόμα χωρίς τηλεματική οι λεωφορειακές γραμμές που πέρασαν στα ΚΤΕΛ - Media

Kαθυστερεί η ενσωμάτωση των λεωφορείων των ΚΤΕΛ στο σύστημα των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας. Δεν είναι η χρωματική πανσπερμία των νέων λεωφορείων – άλλα είναι άσπρα, άλλα κιτρινα με γαλάζιες γραμμές, άλλα γαλάζια – που δημιουργούν σύγχιση στους επιβάτες.

Με ρυθμούς χελώνας προχωράει και η διασύνδεση των λεωφορείων που κυκλοφορούν σε γραμμές που παραχωρήθηκαν από την ΟΣΥ στα ΚΤΕΛ με το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ.

Ενώ κλείνουν 4 μήνες από την έναρξη των δρομολογίων των ΚΤΕΛ, ούτε ένα λεωφορείο που κυκλοφορεί στις 59 γραμμές δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή της τηλεματικής.

Κατά συνέπεια, όπως αναφέρει το Athens Transport οι επιβάτες εξακολουθούν να μένουν στο σκοτάδι για την ώρα άφιξης του επόμενου λεωφορείου στη στάση τους.

Όπως προβλέπεται στη σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ των ΚΤΕΛ και του ΟΑΣΑ, τα λεωφορεία των ιδιωτών πρέπει να εγκαταστήσουν σύστημα τηλεματικής συμβατό με αυτό του ΟΑΣΑ με την έναρξη των δρομολογίων έτσι ώστε, μεταξύ άλλων, να είναι δυνατή η πιστοποίηση της εκτέλεσης του συνόλου των δρομολογίων που τους έχει ανατεθεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:42