search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Διευθυντικές ανακατατάξεις στα οικονομικά site

26.01.2021 07:33
Διευθυντικές ανακατατάξεις στα οικονομικά site - Media

 

Πολλές οι ανακατατάξεις τις τελευταίες εβδομάδες στις διευθυντικές ομάδες των οικονομικών σάιτ καθώς η δημιουργία νέων ιστοσελίδων ανοίγει την αγορά και δίνει περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες σε δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα οικονομικά.

Σειρά για δημιουργία νέου οικονομικού σάιτ πήρε και ο όμιλος των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη. Το νέο σάιτ με το όνομα Powergame έχει ήδη αρχίσει να στελεχώνεται από συντάκτες με εμπειρία στα οικονομικά.

Eτσι μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Φώτη Κόλλια, αυτή την εβδομάδα στο δυναμικό του νέου σάιτ προστέθηκαν άλλοι δύο δημοσιογράφοι. Ο λόγος για τον προερχόμενο από την «Καθημερινή» Κώστα Τσαχάκη, με μακρά θητεία στο οικονομικό ρεπορτάζ, και τον γνώστη του τεχνολογικού ρεπορτάζ, Βαγγέλη Μανδραβέλη, ο οποίος μετά την «Καθημερινή» συνεργάστηκε με το Liberal του Θανάση Μαυρίδη.

Οπως γράφει το media.gr, με το νέο σάιτ του Γιάννη Κουρτάκη θα συνεργάζεται και ο Γιώργος Μακρής, που καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Ανάπτυξης.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του προσώπου που θα διευθύνει το σάιτ αλλά όπως ακούγεται επικεφαλής θα τεθεί δημοσιογράφος που έχει διατελέσει διευθυντής σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά Μέσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43