06/03/2021 17:04:57

Μπακογιάννη: Μην ανησυχείτε, δεν έχω γίνει κομμουνίστρια

Μπακογιάννη: Μην ανησυχείτε, δεν έχω γίνει κομμουνίστρια  - Media

 

Απάντηση σε όσους… ανησυχούν πως έγινε «κομμουνίστρια» έδωσε μέσω twitter με χιουμοριστικό τρόπο, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτησή της στο twitter, η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Ο λόγος για όσα είπε στο Συμβούλιο της Ευρώπης αναφορικά με τα εμβόλια, όταν δηλαδή επισήμανε πως «καμία φαρμακευτική εταιρεία δεν έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται την πώληση των εμβολίων για κερδοσκοπικούς λόγους».

Τότε, πολλοί φιλελεύθεροι «φίλοι» της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την κατηγόρησαν ότι… «χάνει την πίστη της στην αγορά» και ότι «δεν έχουμε κομμουνισμό στην Ε.Ε.».

Έτσι, η πρώην υπουργός επανήλθε -και, μάλιστα, όχι μέσω συνεργάτη της, αλλά η ίδια προσωπικά», γράφοντας, με εμφανή διάθεση για χιούμορ:

«Προς ανησυχούντες μήπως έχω γίνει κομουνίστρια, οι φαρμακευτικές εταιρίες που επιδοτήθηκαν από λεφτά Ευρωπαίων φορολογουμένων δεν μπορούν να παραβαίνουν συμφωνίες με την ΕΕ για λόγους κερδοσκοπικούς. Το κέρδος τους έχει ήδη συμφωνηθεί με την ΕΕ στην μεταξύ τους συμφωνία. ΝΜ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.