search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: Μην ανησυχείτε, δεν έχω γίνει κομμουνίστρια

28.01.2021 07:12
Μπακογιάννη: Μην ανησυχείτε, δεν έχω γίνει κομμουνίστρια  - Media

 

Απάντηση σε όσους… ανησυχούν πως έγινε «κομμουνίστρια» έδωσε μέσω twitter με χιουμοριστικό τρόπο, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτησή της στο twitter, η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Ο λόγος για όσα είπε στο Συμβούλιο της Ευρώπης αναφορικά με τα εμβόλια, όταν δηλαδή επισήμανε πως «καμία φαρμακευτική εταιρεία δεν έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται την πώληση των εμβολίων για κερδοσκοπικούς λόγους».

Τότε, πολλοί φιλελεύθεροι «φίλοι» της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την κατηγόρησαν ότι… «χάνει την πίστη της στην αγορά» και ότι «δεν έχουμε κομμουνισμό στην Ε.Ε.».

Έτσι, η πρώην υπουργός επανήλθε -και, μάλιστα, όχι μέσω συνεργάτη της, αλλά η ίδια προσωπικά», γράφοντας, με εμφανή διάθεση για χιούμορ:

«Προς ανησυχούντες μήπως έχω γίνει κομουνίστρια, οι φαρμακευτικές εταιρίες που επιδοτήθηκαν από λεφτά Ευρωπαίων φορολογουμένων δεν μπορούν να παραβαίνουν συμφωνίες με την ΕΕ για λόγους κερδοσκοπικούς. Το κέρδος τους έχει ήδη συμφωνηθεί με την ΕΕ στην μεταξύ τους συμφωνία. ΝΜ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13