search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Όταν η Ντόλι Πάρτον απέρριψε τον «βασιλιά» Έλβις Πρίσλεϊ

15.02.2021 18:49
Όταν η Ντόλι Πάρτον απέρριψε τον «βασιλιά» Έλβις Πρίσλεϊ - Media

 

Το 1974, ο Έλβις Πρίσλεϊ ζήτησε από την Ντόλι Πάρτον να τραγουδήσει το εμβληματικό ερωτικό τραγούδι «I Will Always Love You», όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια.

Η τραγουδίστρια είπε στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ του Netflix «Here I Am» ότι ο «Βασιλιάς της ροκ εν Ρολ» ήθελε να τραγουδήσει μια εκτέλεση του τραγουδιού, αλλά εκείνη αρνήθηκε για οικονομικούς λόγους.

Η Πάρτον υποτηρίζει ότι έχει μετανιώσει αυτή την απόφασή της, όπως αναφέρει ο Ιndependent.

«Με φώναξαν κάτω στο στούντιο να γνωρίσω τον Έλβις και να είμαι παρούσα καθώς τραγουδούσε το τραγούδι μου. Ήταν το πιο συναρπαστικό πράγμα που μου είχε συμβεί. Ποιός δεν αγαπά τον Έλβις;», τόνισε.

«Όμως μετά ο Συνταγματάρχης (Τομ Πάρκερ, ο μάνατζερ του Πρίσλεϊ) με φώναξε το απόγευμα πριν από την συνάντηση και μου είπε: ‘’Ξέρεις ότι πρέπει να έχουμε τουλάχιστον τα μισά από τα κέρδη σε όποιο τραγούδι ηχογραφεί ο Έλβις;’’» ανέφερε.

«Κι εγώ απάντησα ‘’όχι, δεν το γνώριζα αυτό’’. Εκείνος μου είπε ‘’Ε, λοιπόν, αυτός είναι ο κανόνας’’. Έτσι του είπα κι εγώ ‘’ Λοιπόν, αυτός δεν είναι ο δικός μου κανόνας’’» είπε.

Η Πάρτον αποκάλυψε ότι από την απογοήτευσή της έκλαιγε όλο το βράδυ.

«Δεν έφταιγε ο Έλβις. Αγαπούσα τον Έλβις. Και είμαι σίγουρη ότι κι εκείνος ήταν απογοητευμένος όπως και εγώ γιατί είχε δουλέψει και ήταν έτοιμος», «ξέρω ότι αγαπούσε το τραγούδι», εξομολογήθηκε η Ντόλι Πάρτον.

Έγραψε τραγούδι για τον Έλβις

Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι συγκινήθηκε πολύ όταν η Πρισίλα, που ήταν για έξι χρόνια παντρεμένη με τον Πρίσλεϊ, της είπε ότι Έλβις της τραγουδούσε το «I Will Always Love You», ενώ έφευγε από το σπίτι τους μετά τον χωρισμό τους.

Είπε επίσης ότι έγραψε και τραγούδι το οποίο ονόμασε «Ονειρεύτηκα τον Έλβις χθες το βράδυ».

«Έβαλα να το τραγουδήσει μαζί μου, κάποιος με φωνή που θύμιζε του Έλβις» είπε η τραγουδίστρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:19