search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:00
MENU CLOSE

Κύρτσος κατά «Καθημερινής»: Μοιάζει με «συμβόλαιο»

15.02.2021 19:19
Κύρτσος κατά «Καθημερινής»: Μοιάζει με «συμβόλαιο» - Media

 

Την έντονη δυσφορία του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου, προκάλεσε σχόλιο στη στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής» το οποίο ανέφερε ότι «το Μαξίμου έχει εκνευριστεί και έχει βάλει τον ευρωβουλευτή στην black list».

Συγκεκριμένα, στην στήλη γράφτηκε ότι «ο Γιώργος Κύρτσος έχει πληθύνει το τελευταίο διάστημα την κριτική του στη Ν.Δ., ανεβάζοντας διαρκώς και λίγο περισσότερο την αντιπολίτευση. Το Μαξίμου έχει εκνευριστεί και έχει βάλει τον ευρωβουλευτή στην black list, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την ανανέωση της θητείας του στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ και στα εθνικά ψηφοδέλτια δύσκολα θα υπάρξει χώρος.

Aυτό δεν σημαίνει πως ο πολύπειρος δημοσιογράφος θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς κάποιοι λένε πως η κριτική που ασκεί είναι για να φτιάξει κλίμα αποχώρησης από τη Ν.Δ. και μεταπήδησης πιο δεξιά. Εξάλλου, έχει υπάρξει στέλεχος του ΛΑΟΣ και σήμερα ένας πρώην βουλευτής του Καρατζαφέρη έχει δικό του κόμμα, που ίσως μπορεί να του εξασφαλίσει μία ακόμη θητεία στις Βρυξέλλες».

Το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του Γ. Κύρτσου, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Κατώτερο του επιπέδου της Καθημερινής το χθεσινό παραπολιτικό σε βάρος μου. 5 κιλά λάσπης στο όνομα “κύκλων” και “κάποιων”. Και η αρνητική διαφήμιση,είναι τελικά διαφήμιση Σίγουρα πάντως αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Μοιάζει με “συμβόλαιο” ελπίζω του συντάκτη και όχι της εφημερίδας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:59