search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:03
MENU CLOSE

Εμβολιασμοί: Αναβάλλονται όλα τα σημερινά ραντεβού στην Αττική λόγω «Μήδειας»

16.02.2021 06:20
Εμβολιασμοί: Αναβάλλονται όλα τα σημερινά ραντεβού στην Αττική λόγω «Μήδειας» - Media

 

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αναβάλλονται οι σημερινοί εμβολιασμοί (Τρίτη) σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Υγείας.

Οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο για σήμερα τον εμβολιασμό τους θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

Να σημειωθεί ότι χθες, Δευτέρα, είχαμε ρεκόρ εμβολιασμών παρά την κακοκαιρία.

Μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας είχαν εμβολιαστεί 25.000 άτομα, αριθμός που αποτελεί και ρεκόρ ημέρας εμβολιασμού από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν στις 27 Δεκεμβρίου. Συνολικά οι εμβολιασμοί έχουν ξεπεράσει τους 550.000.

Αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλε στην ενεργοποίηση στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τμήμα των δύο μεγάλων εμβολιαστικών σταθμών, το ένα είναι στην HELEXPO και το δεύτερο στη Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα έχουν διενεργηθεί περισσότεροι από 1.400 εμβολιασμοί και 600 στην Θεσσαλονίκη, ενώ σε πλήρη ανάπτυξη, οι δύο μεγάλοι αυτοί σταθμοί θα διενεργούν 5.500 εμβολιασμούς καθημερινά ο καθένας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01