search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Οργή Μπουρδούμη κατά Μενδώνη: Ψεύδεστε για τον Λιγνάδη

16.02.2021 19:54
Οργή Μπουρδούμη κατά Μενδώνη: Ψεύδεστε για τον Λιγνάδη - Media
 
Σφοδρή επίθεση κατά της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, εξαπέλυσε ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σχετικά με τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.
 
Αφορμή για την έκρηξη Μπουρδούμη στάθηκαν οι αποκαλύψεις του πρώην προέδρου του Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου, Κώστα Γεωργουσόπουλου, σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να μην ανανεώσει τη σύμβαση Λιγνάδη στη σχολή του θεάτρου, κάνοντας λόγο για «μη αρμόζουσα» συμπεριφορά προς τους σπουδαστές.
 
Ο Κ. Γεωργουσόπουλος ήταν πρόεδρος του Εθνικού την περίοδο 2012-2013, όταν η Λ. Μενδώνη ήταν γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού. Η ίδια ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Δ. Λιγνάδη μόλις τρεις 
ημέρες πριν ο τελευταίος τοποθετηθεί καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο.

Σχολιάζοντας, ο Α. Μπουρδούμης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ψεύδεστε κυρία Μενδώνη. Φρικτά όμως. Ψεύδεστε μες τα μούτρα μας και είναι ωραίο τώρα αυτό; Ισχυρίζεστε πως γνωρίσατε τον Λιγνάδη τρεις μέρες πριν σας πει ο Μητσοτάκης να τον βάλετε διευθυντή του Εθνικού.

Όμως ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, με κείμενο στα ΝΕΑ γράφει πως την περίοδο 2012-13 που ήταν πρόεδρος του Δ.Σ, του Εθνικού και διευθυντής της δραματικής σχολής απομάκρυνε τον καθηγητή Λιγνάδη γιατί υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:41