search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Champions League: Με άνεση το πρώτο βήμα Παρί και Λίβερπουλ – Το σημερινό πρόγραμμα (Videos)

17.02.2021 08:11
Champions League: Με άνεση το πρώτο βήμα Παρί και Λίβερπουλ - Το σημερινό πρόγραμμα (Videos) - Media

 

Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ έκαναν το βράδυ της Τρίτης το πρώτο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καταιγιστική στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου, την οποία και συνέτριψε με 4-1.

Πλέον η παρέα του Λιονέλ Μέσι ελπίζει μόνο με ένα θαύμα θα χάσουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ ήταν ο άνθρωπος του αγώνα, αφού κατάφερε να βρει δίχτυα τρεις φορές 

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ άφησε πίσω το φάντασμα της, θυμήθηκε πόσο βαριά είναι η φανέλα της και καθάρισε 2-0 τη Λειψία, βάζοντας πλώρη για τους «8» του Champions League.

 Η ομάδα του Κλοπ δεν έβγαλε μάτια, αλλά ήταν μεστή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην πάντα φιλόδοξη Λειψία να την αμφισβητήσει.

Πέταξε στα σκουπίδια δύο τεράστιες ευκαιρίες να προηγηθεί η ομάδα του Νάιγκελσμαν και με δύο τραγικά λάθη της άμυνας σε ένα τρίλεπτο στην επανάληψης, χάρισε δύο γκολ… πάρε βάλε σε Σαλάχ και Μανέ που οδήγησαν στη νίκη.

Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ απόψε

Με δύο ματς συνεχίζεται (17/2) η δράση στη φάση των «16», συγκεκριμένα με το Πόρτο-Γιουβέντους και το Σεβίλλη-Ντόρτμουντ.

Στο Πόρτο οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς μετά την 4η διαδοχική τους ισοπαλία (με Μποαβίστα) έμειναν 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με τη Νάπολι, παραμένει όμως πρώτη στην Ιταλία. Η «Γηραιά Κυρία» έχει το προβάδισμα για τη νίκη κόντρα στην Πόρτο, με τον Αντρέα Πίρλο να στερείται τους τους τραυματίες Ντιμπάλα, Μπονούτσι, Αρτούρ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ράσμεϊ και Κουαδράδο.

Στο άλλο ζευγάρι, περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει η Σεβίλλη (4η στην Ισπανία) η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει, με τελευταία το 1-0 της Ουέσκα.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ δεν τα πάει και τόσο καλά τελευταία, όπως άλλωστε μαρτυρούν τα αποτέλεσματα που έχει φέρει στη Γερμανία.

Πηγή: sportfm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10